Bondeopprør

Monday 3 August 2009

Lenge siden sist

Men bedre sent enn aldri, sier nå jeg.

Siden sist bloggpost, har jeg altså holdt tale ved Wergelands grav på 17.mai. Talen stod på trykk i Hatikwa kort tid etter.

Storparten av juni gikk med til å forberede Arcon 25, i år i nye lokaler på Sogn VGS. Foruten de forberedelsene, brukte jeg mye tid på å få ordnet med håndverkere som kunne fikse gulvet på soverommet etter at det hadde vært lekkasje fra radiatoranlegget.

Arcon var nok en gang en strålende suksess, og markerte første con da vi hadde mer enn en MIB (promotør fra Steve Jackson Games) tilstede, da jeg nylig var blitt tatt opp som MIB.

Blant høydepunktene fra Arcon for min del kan nevnes spilling av Serenity RPG, et svært kjært gjensyn med Margrete Somerville's Call of Cthulhu-modul Rachel West's hevn. Auksjonen innbragte mange penger til minnefondet, og dessuten var deler av styrene til både Regncon og Hexcon på besøk.

Mer eller mindre umiddelbart etter Arcon, dro Panda og jeg til London, hvor vi tilbragte en uke. Før vi kunne reise, måtte vi dog pakke oss ut av soverommet for at håndverkerene skulle kunne komme til for å bytte ut gulv og skap.

Etter at vi kom tilbake, flyttet Panda det siste av sitt til min (nå vår) leilighet, og har med det flyttet inn! Utenom det brukte vi mye tid på å flytte tilbake inn på soverommet, der ikke alt er ferdig, rørleggeren har nemlig ikke vært innom og fikset radiatoranlegget ennå...

Etter å ha fått flyttet inn på soverommet har vi forsøkt å ta det med ro, slappe av og nyte å være kjærester, hvilket har blitt avbrutt fra tid til tid av at Panda driver og pakker for å dra på folkehøyskole. Hun skal til Øytun, som ligger ca 6 kilometer utenfor Alta. Hun kunne med andre ord dratt til Roma, og det hadde vært kortere vei til henne...

Ellers har vi tatt endel dagsturer, en til Tjøme for å besøke min familie og en til Blaafarveverket med mamma, pappa, søster og svoger. Hyggelig, og morsomt!

1 comment:

Annasui said...

Det var noen fine dager. Litt mye å gjøre til tider, men hva skulle man gjort ellers?

Kommer til å savne deg kjære.